TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și Condiții pentru utilizarea site-ului edengarden.ro

Introducere
1.1. Acești termeni și condiții ("Termeni") guvernează utilizarea site-ului web edengarden.ro ("Site-ul") operat de Eden Garden, cu sediul în Str. Ștefan cel Mare nr. 32, Ploiești ("noi", "ne" sau "al nostru").
1.2. Prin accesarea sau utilizarea Site-ului, acceptați să fiți legat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni, nu aveți permisiunea de a utiliza sau a accesa Site-ul.

Proprietate Intelectuală
2.1. Conținutul prezent pe Site, inclusiv dar nu limitat la texte, imagini, grafică și cod, sunt proprietatea Eden Garden și sunt protejate de legile de drepturi de autor.

Utilizarea Site-ului
3.1. Nu aveți voie să utilizați acest Site într-un mod care ar putea cauza deteriorarea sau indisponibilitatea serviciilor oferite pe Site.
3.2. Nu aveți voie să copiați, păstrați, distribuiți, transmiteți, difuzați, modificați sau în alt mod să exploatați conținutul acestui Site fără acordul scris prealabil al Eden Garden.

Conturi
4.1. Pentru a accesa anumite funcționalități ale Site-ului, este posibil să fie necesar să creați un cont. Trebuie să furnizați informații precise și complete și să mențineți securitatea informațiilor de cont.

Politica de Confidențialitate
5.1. Utilizarea datelor personale prin intermediul Site-ului este supusă Politicii noastre de Confidențialitate, disponibilă pe Site.

Limitarea răspunderii
6.1. Eden Garden nu își asumă răspunderea pentru daune directe, indirecte, speciale sau consecutive, legate de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui Site.

Reziliere
7.1. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau rezilia accesul la Site-ul nostru, fără notificare prealabilă, pentru orice motiv, inclusiv, fără limitare, încălcarea acestor Termeni.

Contact
8.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la:
Adresă: Str. Ștefan cel Mare nr.32, Ploiești
Telefon: 0749 113 355
Email: contact@edendreamgarden.ro

Modificări ale Termenilor
9.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să oferim un preaviz de cel puțin 30 de zile înainte ca noile termeni să intre în vigoare.